Autopojištění proč sjednat přes poradce?


19.02.2024

Jaroslava Nekolová

Pokud hledáte optimální řešení pro pojištění vašeho auta, může být vhodnou volbou obrátit se přímo na finančního poradce. Na rozdíl od srovnávačů pojištění Vám finanční poradci mohou poskytnout osobní a na míru šitou službu, která reflektuje vaše konkrétní potřeby a preference.

Zde je několik důvodů, proč se vyplatí zvážit služby finančního poradce:

Individuální přístup a poradenství: Finanční poradci mají široké znalosti o různých produktech pojištění a jsou schopni vám doporučit ten nejvhodnější. S jejich pomocí můžete snadněji porozumět složitým aspektům pojištění včetně výluk z pojištění a najít optimální řešení, které bude odpovídat vašim potřebám.

Výhodné nabídky a slevy: Díky svým obchodním vztahům s různými pojistiteli mohou finanční poradci získat exkluzivní nabídky a slevy, které nejsou dostupné veřejnosti. Tím pádem vám mohou pomoci ušetřit peníze a získat lepší pokrytí za nižší cenu.

Dodatečné služby a podpora: Finanční poradci vám mohou poskytnout i dodatečné služby jako například hlídání vaší pojistné smlouvy, pomoc s řešením případných škodních událostí nebo pravidelné aktualizace vaši pojistky. Díky jejich podpoře budete mít jistotu, že jste dobře pojištěni a vaše potřeby jsou vždy na prvním místě.

Zvolení finančního poradce pro sjednání pojištění auta může být pro vás výhodné, pokud hledáte osobní přístup, široké spektrum služeb a odbornou pomoc při rozhodování. Jejich znalosti a zkušenosti vám mohou pomoci najít ideální pojištění, které bude plně vyhovovat vašim potřebám a přání. Ve srovnavačích slibují, že bude vše na jedno kliknutí, ale téměř vždy Vám bude někdo volat s “upřesněním”. Navíc nevíte kdo volá a jaké má zkušenosti.  S Vaším poradcem již máte vybudovaný vztah a důvěru, takže víte s kým jednáte a kdo Vám vaše pojištění sjednává.

 

Jaroslava Nekolová


Další články

26.04.2024

Jaroslava Nekolová

Proč je důležité mít svého finančního poradce

Moje negativní emoce jsou na levelu milion. Dostala se ke mně smlouva půjčky jedné klientky a já jsem plná emocí a nepochopení. Možná jsem opravdu odlišná, svázána s…

21.03.2024

David Nekola PFP

Jaká bude budoucnost Finančního Poradenství v ČR?

Moderní technologie a změny v regulativě výrazně formují budoucnost finančního poradenství v České Republice. Digitalizace a technologický pokrok otevírají dveře k novým…

15.01.2024

David Nekola PFP

PP – DPS – DIP

PP (penzijní připojištění) tzv. Transformované fondy. Kdo je stále v tomto typu spoření, má jasnou garanci kladné nuly. Znamená to, že fond nemůže m…

Naši partneři