Jak napravit investiční šlápnutí vedle?


6.12.2020

Adala.cz

Důvěra je jedním z klíčových faktorů, podle kterého si investoři vybírají svého finančního poradce či instituci. Jenže právě v tom se ukrývá velké riziko – jen důvěra bez dat, které by ji podpořily, je nejistou sázkou do loterie. Správné rozložení investic tak, aby klientovi vydělávaly, není dílem důvěry, ale praxe a vzdělání. Velmi často se setkáváme se situací, kdy se obětí procesu důvěry stávají sami finanční poradci, kteří v dobré víře naletí neférovému jednání třetí strany a nevědomě své klienty poškodí. V tu chvíli lze chybu svést na rizikový produkt a nechat být, nebo se ji pokusit napravit. Pro finanční poradce, kteří chtějí nabídnout inovativní produkty a hledají alternativu, nabízíme odborná řešení, poradenství a právní služby, díky kterým pomůžeme chybu nejen napravit, ale také jí předcházet do budoucna.

 

Druhým faktorem, který k nám klienti často přicházejí řešit, je „špinavá hra“, podvody a nekalé jednání. Klient nemá přehled o svém vkladu, investice nejsou transparentní, nakládání s penězi je neprůhledné, výpočet provizí se často mění a je chybový, třetí strana neposkytuje dostatek informací a z klienta tak dělá „blbce, který tomu nerozumí“.

 

Nezisková organizace Money Advocate vznikla jako odpověď na současný neúnosný stav finančního prostředí a nekompetentního chování většiny investičních společností. Naším cílem je na toto chování upozorňovat a pomáhat všem, kteří byli nebo mohou být nekalými praktikami poškozeni. Na vlastní kůži jsme si zažili několik případů nekalého či podvodného jednání, proto chceme pomocí osvěty těmto situacím předcházet a všem, kteří se v podobné situaci ocitli, podat pomocnou ruku.

 

 Pro koho tu jsme?

  • Pro finanční poradce, kteří chtějí svou práci dělat dobře a proklientsky za účelem zisku, ne pouze prodávat netransparentní či nevýdělečný produkt.
  • Pro investory, kteří byli podvedeni, nemají o svých investicích přehled či mají podezření, že dochází k nekalým praktikám u jejich investiční společnosti.
  • Pro právnické osoby, které hledají nezávislé finanční poradenství, potřebují pomoc s účetnictví či hledají právní pomoc.
  • Pro finanční zprostředkovatele, kteří chtějí být dobří ve svém oboru a poskytovat kvalitní služby.

 

Jak vám pomůžeme?

 

Nabízíme odborná řešení při podvodném jednání. Poradíme vám, jak správně jednat, na koho se obrátit a kde hledat pomoc. Sdružujeme kvalitní finanční odborníky, poradce a právníky, kteří vás krok za krokem provedou nápravou a vyřešením vaší situace.

 

Jsme poskytovatelé odborného poradenství pro finanční poradce a odborníky, kteří chtějí svým klientům poskytovat kompetentní služby. Pracujeme nezávisle na třetích stranách, s dobrým úmyslem a snahou zlepšit současnou situaci na českém i mezinárodním trhu.

Adala.cz


Další články

24.06.2024

Jaroslava Nekolová

Jaké jsou dnes možnosti cestovního pojištění?

Před odjezdem na dovolenou byste si měli ověřit, zda máte ke své platební či kreditní kartě od své banky sjednané hromadné cestovní pojištění a pokud ano, zjistěte si přesně co…

22.05.2024

Jaroslava Nekolová

Invalidita: Změna, kterou je třeba chápat a řešit

Invalidita je definována jako pokles pracovní schopnosti, který nastal z důvodu nepříznivého zdravotního stavu, a to v rozsahu nejméně o 35 %. Podle míry poklesu pracovní…

26.04.2024

Jaroslava Nekolová

Proč je důležité mít svého finančního poradce

Moje negativní emoce jsou na levelu milion. Dostala se ke mně smlouva půjčky jedné klientky a já jsem plná emocí a nepochopení. Možná jsem opravdu odlišná, svázána s…

Naši partneři