Jak napravit investiční šlápnutí vedle?


6.12.2020

Adala.cz

Důvěra je jedním z klíčových faktorů, podle kterého si investoři vybírají svého finančního poradce či instituci. Jenže právě v tom se ukrývá velké riziko – jen důvěra bez dat, které by ji podpořily, je nejistou sázkou do loterie. Správné rozložení investic tak, aby klientovi vydělávaly, není dílem důvěry, ale praxe a vzdělání. Velmi často se setkáváme se situací, kdy se obětí procesu důvěry stávají sami finanční poradci, kteří v dobré víře naletí neférovému jednání třetí strany a nevědomě své klienty poškodí. V tu chvíli lze chybu svést na rizikový produkt a nechat být, nebo se ji pokusit napravit. Pro finanční poradce, kteří chtějí nabídnout inovativní produkty a hledají alternativu, nabízíme odborná řešení, poradenství a právní služby, díky kterým pomůžeme chybu nejen napravit, ale také jí předcházet do budoucna.

 

Druhým faktorem, který k nám klienti často přicházejí řešit, je „špinavá hra“, podvody a nekalé jednání. Klient nemá přehled o svém vkladu, investice nejsou transparentní, nakládání s penězi je neprůhledné, výpočet provizí se často mění a je chybový, třetí strana neposkytuje dostatek informací a z klienta tak dělá „blbce, který tomu nerozumí“.

 

Nezisková organizace Money Advocate vznikla jako odpověď na současný neúnosný stav finančního prostředí a nekompetentního chování většiny investičních společností. Naším cílem je na toto chování upozorňovat a pomáhat všem, kteří byli nebo mohou být nekalými praktikami poškozeni. Na vlastní kůži jsme si zažili několik případů nekalého či podvodného jednání, proto chceme pomocí osvěty těmto situacím předcházet a všem, kteří se v podobné situaci ocitli, podat pomocnou ruku.

 

 Pro koho tu jsme?

  • Pro finanční poradce, kteří chtějí svou práci dělat dobře a proklientsky za účelem zisku, ne pouze prodávat netransparentní či nevýdělečný produkt.
  • Pro investory, kteří byli podvedeni, nemají o svých investicích přehled či mají podezření, že dochází k nekalým praktikám u jejich investiční společnosti.
  • Pro právnické osoby, které hledají nezávislé finanční poradenství, potřebují pomoc s účetnictví či hledají právní pomoc.
  • Pro finanční zprostředkovatele, kteří chtějí být dobří ve svém oboru a poskytovat kvalitní služby.

 

Jak vám pomůžeme?

 

Nabízíme odborná řešení při podvodném jednání. Poradíme vám, jak správně jednat, na koho se obrátit a kde hledat pomoc. Sdružujeme kvalitní finanční odborníky, poradce a právníky, kteří vás krok za krokem provedou nápravou a vyřešením vaší situace.

 

Jsme poskytovatelé odborného poradenství pro finanční poradce a odborníky, kteří chtějí svým klientům poskytovat kompetentní služby. Pracujeme nezávisle na třetích stranách, s dobrým úmyslem a snahou zlepšit současnou situaci na českém i mezinárodním trhu.

Adala.cz


Další články

21.03.2024

David Nekola PFP

Jaká bude budoucnost Finančního Poradenství v ČR?

Moderní technologie a změny v regulativě výrazně formují budoucnost finančního poradenství v České Republice. Digitalizace a technologický pokrok otevírají dveře k novým…

19.02.2024

Jaroslava Nekolová

Autopojištění proč sjednat přes poradce?

Zde je několik důvodů, proč se vyplatí zvážit služby finančního poradce: Individuální přístup a poradenství: Finanční poradci mají široké znalosti o různý…

15.01.2024

David Nekola PFP

PP – DPS – DIP

PP (penzijní připojištění) tzv. Transformované fondy. Kdo je stále v tomto typu spoření, má jasnou garanci kladné nuly. Znamená to, že fond nemůže m…

Naši partneři